Gran Canaria School of Languages

Intensieve cursussen Spaans

sinds 1964


Activiteiten


Excursie:


Gran Canaria School of Languages organiseert elke week een excursie naar de mooiste en indrukwekkendste plekjes op het eiland.


Of het nu de noordkust is of een dorpje in het binnenland, de rijke en overvloedige natuur waarmee Gran Canaria is bedeeld is betoverend.


Cursisten die geen gebruik maken van onze accommodatie dienen apart voor deze excursies te betalen. Cursisten die gebruik maken van onze accommodatie krijgen 50% korting op de prijs.


Tapastour:


Samen met één van de docenten breng je een bezoek aan Vegueta, het oude historische centrum van Las Palmas, waar de koloniale stijl bewaard is gebleven.


Daarna kun je onder het genot van een glaasje wijn of een biertje de plaatselijke specialiteiten gaan proeven.


De Tapastour wordt op de vrijdagen georganiseerd en dient apart te worden betaald. Het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 5. Vervoer en tapas zijn inbegrepen.


Surfcursus:


Gran Canaria School of Languages werkt samen met de dichtbijgelegen surfschool Quiksilver surf school, en biedt je d aarmee de mogelijkheid om de cursus Spaans te combineren met een surfcursus.


Voor de surfcursus kun je je per uur inschrijven. Hij wordt laat in de middag/vroege avond en in het weekend gegeven.


De surfschool stelt de surfplank en het surfpak ter beschikking. Vergeet je badpak niet!

Voor meer informatie klik hier


In de buitenlucht:


Voor sportievelingen die in het weekend graag actief bezig zijn, organiseren we samen met Nortetrek verschillende activiteiten in de open lucht, zoals: mountainbiken, wandelen, canyoning, klimmen en nog veel meer


Duiken:


De 236 kilometer lange kust, het kristalheldere water, met een zicht tot 40 m, en de grote variëteit aan fauna dicht bij de kust nodigen uit tot duiken, tot een ontdekkingsreis in de onderwaterwereld van Gran Canaria.


Gran Canaria School of Languages brengt belangstellenden in contact met de verschillende duikclubs en duikscholen, zowel voor beginners als voor ervaren duikers die graag een excursie onder water willen maken.


Parapenten
Muchas gracias por el tiempo formidable en la escuela de idiomas. Aprendí y me gustó mucho. Espero veros pronto. Voy a recomendar la escuela a otros alumnos. Hasta luego.


Christine Göltsch, Deutschland.


Studie tip:


Probeer tijdens je verblijf op Gran Canaria, altijd zoveel mogelijk Spaans te lezen en te spreken.
Online cursus Spaans:


Onze online cursus Spaans van niveau A1 en A2.

abclingua.net: online cursus Spaans van niveau A1 en A2
Spaanse grammatica:

learn-spanish.net: Spaanse grammaticaFoto galerij

 

Beoordelingen van onze studenten

 

Statistiek

 

FAQs