Cursussen spaans: onze methode


De methodologie die gebruikt wordt aan de Gran Canaria School of Languages, heeft speciale aandacht voor de ontwikkeling van taalvaardigheden , zowel mondeling als geschreven, waarbij ook de basisgrammatica van de taal niet vergeten wordt. Het is dus een combinatie van directe en traditionele methoden. Ons uiteindelijke doel is dat de studenten in vloeiend en correct Spaans leren communiceren. Het is essentieel dat in het klaslokaal de taal die geleerd en bestudeerd wordt, wordt gebezigd.

De lessen worden uitsluitend in het Spaans gegeven.

 Intensieve cursus SpaansOm dit doel te bereiken, moet de docent de student motiveren om zo zijn of haar leerproces te bevorderen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de functionaliteit van datgene wat bestudeerd wordt: Waar kan ik wat ik leer voor gebruiken? Op die manier wordt een directe brug geslagen tussen wat in het klaslokaal geleerd wordt en wat de student in de realiteit buiten het klaslokaal kan gebruiken, tijdens zijn verblijf op het eiland.

 

De meer traditionele methode van grammaticaonderwijs wordt ook gebruikt tijdens de cursussen. Er zijn activiteiten en oefeningen beschikbaar waarbij de grammatica geoefend wordt en die bijdragen aan de ontwikkeling van taalcompetenties van de student.

 

De lessen zijn interactief, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van cd’s, video’s enzovoort, om het begrip van het Spaans te verbeteren. Als aanvulling op het leren van de taal, proberen wij ook de Spaanse cultuur dichter bij de student te brengen, door het gebruik van authentiek materiaal.

 

Onze studenten.

Onze studenten.

Onze studenten.


Me gustaría muchísimo volver a la escuela el próximo año para mejorar mi español y también porque he encontrado personas muy amables y divertidas. ¡Muchísimas gracias!

Ilaria farioli, 26, Italia.


Studie tip:


Het werkt het beste om de lesstof na de les nog eens door te nemen terwijl het nog vers in het geheugen zit. Tijdens een volgende les zal je merken dat je de onderwerpen beter kunt herinneren en dat het bestuderen daarvan makkelijker wordt.
Lessen via Skype:


235 Eur/10 uur


Lessen via Skype
Online cursus Spaans:


Onze online cursus Spaans van niveau A1 en A2.

abclingua.net: online cursus Spaans van niveau A1 en A2
Spaanse grammatica:

learn-spanish.net: Spaanse grammatica