Gran Canaria School of Languages

Intensieve cursussen Spaans

sinds 1964


De school


De school bestaat uit drie gebouwen die dichtbij elkaar gelegen zijn en op slechts enkele meters van het strand van Las Palmas liggen (Canteras strand). In een van de gebouwen is de school gevestigd; de andere twee gebouwen vormen de gastenverblijven.


Alle drie de gebouwen liggen vlak aan het strand (Playa de Las Canteras), een van de mooiste van Spanje met drie kilometer gouden zand en een levendige boulevard vol met bars, terrasjes en restaurants.


De maximale capaciteit van de school os 70 studenten verspreid over 7 lokalen. De school bestaal uit twee verdiepingen en heeft twee Canarische patio’s die gebruikt worden als loungeplek en in verbinding staan met de kantoren, een aantal klaslokalen en het computerlokaal met een internetaansluiting. Op de tweede verdieping zijn meer lokalen, de bibliotheek en een terras te vinden. Het terras kan worden gebruikt om te relaxen en als trefpunt voor studenten onderling. Elk lokaal beschikt over video- en audioapparatuur en een diaprojector.
De omgeving


Playa de Las Canteras: een adembenemend mooi strand


De school en de twee gebouwen die de bijbehorende accommodatie vormen, liggen in de omgeving van de haven en het strand.


Het strand Playa de Las Canteras is de parel in de kroon van de stad Las Palmas. Dit stadsstrand van 3,8 km lang is één van de mooiste en bekendste in Spanje. Op Gran Canaria is het bijna het hele jaar door mooi weer en je kunt er dan ook elke dag allerlei buitensporten beoefenen. Parallel aan het strand ligt een lang rotsachtig natuurlijk rif, dat bijna tot aan het strand doorloopt. Deze unieke strook vulkanisch gesteente beschermt het strand tegen de getijden en maakt de baai tot één van de beste plekjes aan deze kant van de wereld om te zwemmen en een plek waar je op sommige dagen, bij eb, als het ware "over het water kunt lopen".


Houd je meer van wandelen, ga dan vooral naar de boulevard die langs deze lange strook goudkleurig zand loopt. Naast de vele barretjes, lunchrooms en ijssalons, vind je daar ook een uitgebreide keuze aan restaurants, waar je heerlijk verse vis of vlees kunt eten. Bij het Alfredo Kraus Auditorium is het strand ingericht als surfgebied en ook daar vind je veel barretjes en cafés, direct aan zee.


Niet ver van het strand, de school en de accommodatie ligt het winkelgebied en daar vind je ook de banken, de bushalte voor de transfer naar het vliegveld, parken waar het heerlijk vertoeven is, cafés en discotheken.


De schat van Las Palmas ligt aan je voeten. Gran Canaria School of Languages ernaast.De blauwe punten op de plattegrond van Google hieronder geven onze locatie aan (school en gastenverblijven):EnlargeMuchas gracias por el tiempo formidable en la escuela de idiomas. Aprendí y me gustó mucho. Espero veros pronto. Voy a recomendar la escuela a otros alumnos. Hasta luego.


Christine Göltsch, Deutschland.


Studie tip:


Probeer tijdens je verblijf op Gran Canaria, altijd zoveel mogelijk Spaans te lezen en te spreken.
Online cursus Spaans:


Onze online cursus Spaans van niveau A1 en A2.

abclingua.net: online cursus Spaans van niveau A1 en A2
Spaanse grammatica:

learn-spanish.net: Spaanse grammaticaFoto galerij

 

Beoordelingen van onze studenten

 

Statistiek

 

FAQs