Online test


Beste student,


Als je niet zeker bent van je niveau, kun je deze test invullen, die opslaan en hem naar ons kantoor versturen door op de knop "Verzenden" te drukken, onderaan de pagina. Wij zullen de test nakijken en je het resultaat toesturen.


Vergeet niet de vakjes met je persoonlijke gegevens in te vullen en geef aan of je via de telefoon of via email op de hoogte gesteld wilt worden van je resultaat.


Lees de vraag en klik het antwoord aan dat volgens jou juist is. Beantwoord zoveel mogelijk vragen, maar maak je niet druk als je het antwoord niet weet. Als je klaar bent, druk dan op de knop "Opslaan". Dan ontvangen wij je test en gebruiken we de uitslag om je op het juiste niveau in te delen.


Als je de test online invult, hoef je die niet nog een keer te maken als je hier bent. Wel moet je dan nog de mondelinge plaatsingstest doen op maandagochtend. De docent zal je online test daarbij gebruiken.


Gebruik bij a.u.b. geen woordenboek en vraag geen anderen om hulp.


Bedankt.

Online test

Before you proceed, please confirm you are not a robot.


Are you a robot?


Yes

Sometimes

No

You may not proceed

You may not proceedClick on the following displayed book covers:

A1, B1, C1.


The school was well recommended by a friend. I rate the course overall as excellent and I recommend the school to other students. I will book a Spanishcourse at the school again."


Kristin Sigurttardöttir, Iceland.Studie tip:


Het werkt het beste om de lesstof na de les nog eens door te nemen terwijl het nog vers in het geheugen zit. Tijdens een volgende les zal je merken dat je de onderwerpen beter kunt herinneren en dat het bestuderen daarvan makkelijker wordt.
Lessen via Skype:


235 Eur/10 uur


Lessen via Skype
Online cursus Spaans:


Onze online cursus Spaans van niveau A1 en A2.

abclingua.net: online cursus Spaans van niveau A1 en A2
Spaanse grammatica:

learn-spanish.net: Spaanse grammatica
Foto galerij

 

Beoordelingen van onze studenten

 

Statistiek

 

FAQs